Osta ja opeta

photo

Laadukkaat sÄhköiset oppimateriaalit ja virtuaalisesti toteutetut teoriatunnit nyt ainoastaan meiltä.

Suorita B-ajokortti opetusluvalla vain 9,90 eurolla. Tämä on mahdollista, kun opettajana toimii oppilaan huoltaja, joka sitoutuu opettamaan oman oppilaan lisäksi kaksi muuta Ratti.fi -palveluun rekisteröitynyttä oppilasta. Me opetamme kaikille teoriatunnit 19 x 45min.


OPPILAALLE


Hinta on voimassa, kun oppilaan huoltaja sitoutuu opettamaan sekä oman oppilaan että kaksi muuta Ratti.fi -palveluun rekisteröitynyttä oppilasta. Ratti.fi yhdistää oppilaat ja opettajan, opettaa kaikkien oppilaiden teoriaopinnot 19 tuntia sekä tarjoaa opetuksen tueksi sähköisen palvelun ja Trafin hyväksymän opetussuunnitelman mukaiset opetusmaterilaalit.

Meidän tehtävänämme Ratti.fi:ssä on varmistaa, että saat sen mahdollisimman edullisesti, kuitenkin niin, että kaikki ajokorttiisi liittyvät asiat on toteutettu tarkasti Trafin määräysten mukaisesti.


HUOLTAJA/OPETTAJA


Rekisteröitymisen jälkeen Ratti.fi etsii sinulle sopivat oppilaat omalta paikkakunnaltasi ja esittelee teidät toisillenne. Ratti.fi opettaa teoriaopinnot kaikille oppilaille ja sinä opetat ajotunnit Ratti.fi:n avustuksella. Kun olet tavannut oppilaasi, voit aloittaa opettamisen vaikka heti, edellyttäen että olet suorittanut hyväksytysti opettajan teoriakokeen ja poliisi on hyväksynyt opetuslupahakemuksesi. Opettamisen voit aloittaa joko perheenjäsenestäsi tai Ratti.fi:n oppilaasta, mikä vain sinulle sopii. Opetuksessa käytetään opettajan ajoneuvoa, joka tulee muutoskatsastaa opetuskäyttöön ja johon tulee asentaa opetuspoljin. Sinun ei kuitenkaan tarvitse investoida polkimiin tai ajoneuvosi katsastukseen, sillä nämä maksut voidaan vähentää opetuspalkkiostasi.

  • laadukkaat oppikirjat
  • Virtuaalinen teoriaopetus
  • Opetat 18 ajotuntia/oppilas
  • Trafin opetussuunnitelma
  • Kuvaharjoitukset
  • Laadukas oppimateriaali
Rekisteröidy tästä - 9,90