Tietoa
opettajalle

01

Kirjaudu palveluumme opettajaksi

Voit kirjautua ostamalla "Osta ja Opeta" -paketin (sinulla on oma opetettava) tai kirjautumalla "Haluan opettajaksi" -painikkeen kautta.

02

Harjoittele teoriakokeeseen
palvelussamme

Palvelussamme voit harjoitella opettajan teoriakokeeseen liittyviä tehtäviä uusimmilla työkaluilla.

03

Opettajan teoriakoe

Käy suorittamassa opetuslupaopettajan teoriakoe kuljettajantutkintoja vastaanottavassa Ajovarma Oy:n toimipisteessä. Teoriakoe maksaa 31 euroa.

04

Asennuta polkimet ja
katsasta opetusautosi VIANORILLA

Ratti.fi tarjoaa yhdessä Vianorin kanssa opetusajoneuvon koko varustuksen kokonaishintaan 350 euroa, sisältäen polkimet vuokralle vuodeksi, asennuksen, muutos katsastuksen ja polkimien poiston. Tarjous on voimassa kaikissa Vianorin toimipisteissä, kun olet Ratti.fi opettaja. Voit toki katsastaa ajoneuvosi millä tahansa katsastusasemalla. Mopoa ei tarvitse katsastaa.

05

Hae opetuslupa
Ajovarman toimipisteestä

Tulosta palvelussamme opetuslupahakemus opetettavalle. Lupa haetaan paikalliselta Ajovarmalta. Lupahakemus maksaa 30 euroa (oppilas maksaa). Parhaiten pääset ajovarma.fi -palvelun ajanvarauksen kautta. Maksamme tässä vaiheessa ensimmäisen tilityksen tilillesi.

06

Opetuksen aloittaminen

Opetuksen aloittaminen opetussuunnitelman mukaisesti. Opetus toteutetaan opettajan oppikirjan mukaisesti. Palvelumme neuvoo ja tukee opetusta koko opetuksen ajan. B-ajokorttia ajettaessa ajo-opetusta annetaan 18 tuntia (ajotunti on 50min) ja ratti.fi tarjoaa teoriaopetusta 19 tuntia virtuaaliluokassamme(teoriatunti on 45min). Mopokorttia (AM120) ajettaessa ajo-opetusta annetaan 3 tuntia ja teoriaopetusta 6 tuntia.

07

Oppilas suorittaa
teoriakokeen

Oppilas harjoittelee teoriakokeeseen palvelussamme ja suorittaa teoriakokeen Ajovarma Oy:n toimipaikassa.

08

Oppilas suorittaa
ajokokeen

Oppilas suorittaa ajokokeen Ajovarma Oy:n toimipaikassa. Mikäli oppilas ei läpäise koetta, opettaja antaa lisätunteja maksimissaan 4 tunnin verran.

09

Oppilas saa
ajokortin

Oppilas saa B-ajokortin (perusvaihe). Seuraavat vaiheet 2. Harjoitteluvaihe ja 3. Syventävä vaihe suoritetaan autokoulussa. Tilitämme toisen erän opettajan tilille.

9,90

Osta ja Opeta

B-ajokortti

Huoltajani opettaa minut ja kaksi ratti.fi oppilasta ajamaan (18 x 50 min ajotuntia). Ratti.fi teoriatunnit käyn kotona tabletilla, puhelimella tai läppärillä. Hinta sisältää viranomaismaksut (n. 205 euroa) ja liukkaan kelin ajoharjoitteluradan maksua (n. 81 euroa). B-ajokorttini kokonaiskulut ovat vain 9,90 euroa.


Nyt tarjous 9,90

49,90

(Opetuslupa B-ajokortti)

Vilkku teoriat

Vanhemman ja oppilaan puuhapaketti B-ajokortin opetuslupa opetukseen. Markkinoiden täydellisin ja halvin kokonaispaketti. Sisältää 19 tuntia teoriaa oppilaalle Ratti.fi opettajan opettamana virtuaaliluokassa, oppikirjat oppilaalle ja opettajalle, opettajan teoriakoe harjoitteet, oppilaan kuvaharjoitteet eli ihan kaikki mitä tarvitset opetuslupa opetuksessa.

Nyt tarjous 49,90

19,00

(euroa/h nettona)

Tule opettajaksi

Minulla on vakavia vapaa-ajan ongelmia (liikaa vapaa-aikaa), joten haluaisin opettaa tulevaisuuden tienkäyttäjiä. En kuitenkaan tykkää opettaa teoriaa vaan haluan, että Ratti.fi:n opettaja pitää teoriatunnit puolestani. Palkkatoiveeni on 19,00 euroa/h ja minulla olisi juuri 1.353 eurolle käyttöä. Voisitte hoitaa nuo sopimusasiat ja etsiä oppilaat puolestani. Tykkäisin, että hommat on hoidettu Trafin määräysten mukaan.

Rekisteröidy tästä